Duintoppentocht in Schoorl - Reisverslag uit Schoorl, Nederland van ans zonneveld - WaarBenJij.nu Duintoppentocht in Schoorl - Reisverslag uit Schoorl, Nederland van ans zonneveld - WaarBenJij.nu

Duintoppentocht in Schoorl

Door: Ans

Blijf op de hoogte en volg ans

11 December 2011 | Nederland, Schoorl

Vandaag, zondag 11 december, nog +_500 dagen voor ik vertrek, zijn we naar Schoorl gegaan en een prachtige route gewandeld.
De Duintoppenroute, heuveltje op en af, echt wel ff pittig, daar we dit nooit lopen.
Met Engel samen zo'n 20 km gewandeld en deze route willen we vaker doen, een ander startpunt, linksom, rechtsom, kortom een mooie trainingsroute!
Wat heel fijn is, het is maar 40 minuutjes rijden voor zo'n mooie tocht, dat is meegenomen.
Dan doen we het makkelijker wat vaker.
We hebben nog even de tijd.

• 21 Oktober 2012 - 13:23

Bert Gorter:

Beste Ans,
    Heb je mij op je mailinglist gezet?
    Ik heb nog evt kaarten van de pyreneeen.
    Ik zal er toch niet veel meer aan hebben.
    Heb je belanstelling??
    Verder hebben we inderdaad een hele fijne pelgrimsbijeenkomst gehad in Alkmaar in het
    Trefpunt. Mooie verhalen en natuurlijk die presentatie.
    Adviseer je om toch zoveel als mogelijk op de route te blijven, mits je echt iets heeeeeeel moois wil gaan zien. Met name de rustdagen in de grote steden nemen. Dat is gewoon heerlijk genieten.
    Alleen je zult merken dat dit best lastig is. Je ziet je maatjes soms haastig doorgaan en dan moet je heel sterk zijn om toch JE EIGEN WEG naar Santiago te wandelen.
    Ik zou zo met je meegaan, maar helaas mijn dagen heb ik gespaard voor de Camino Portugal.

Ik zou zeggen heerlijk trainen en alles uitproberen voor JOUW pelgrimstocht.

Geniet ook van de voorbereidingen en je zult merken dat de tijd heel snel gaat. Voordat je het weet is het zover......

Nogmaals bon camino en we zien elkaar zeker terug.....

Ik blijf je volgen...

Groet