Nog een jaartje
Door: Ans
Blijf op de hoogte en volg ans
22 April 2012 | Nederland, Hoorn
Heerlijk als dat volgend jaar een half jaar zonder mij ook doorgaat. Toneel niet te vergeten, is ook druk en hectisch geweest. Maar, we hebben ondanks alle strubbelingen heel mooie voorstellingen gehad.
Ook hebben we weer mooie tochten gelopen,de Oud Amsterdam-, Keukenhoftocht en rondom Schoorl. Vandaag hier in de buurt, vanaf Abbekerk een 25tiger. Met Joke en Engel, door de landerijen, bollenvelden, fruittuinen, kortom een mooi uitgezette tocht. Het was wonder boven wonder heerlijk weer met een zacht zonnetje zelfs.
Wat heel leuk is, nu wandelt er een hele verre kennis [vanaf het forum in contact gekomen] de Camino en laat vaak foto's en heel kleine berichtjes zien, ohoh het kan wat worden. Het ziet er veelbelovend uit.
Het wordt deze week dat ik volgend jaar ga, gewoon aftellen dus.
De nieuwe steunzooltjes zijn opgehaald, lopen goed en de blauwe schoenen heeft Kees Veld afgeslepen, er was een foutje begaan met de reparatie, jammer, maar het is geheel naar wens verholpen. We tellen ook de weken voor de 4daagse af, nog een 12 te gaan, we zijn op schema hoor! De bevestiging van deelname is binnen, dus we mogen echt.
Met veel mazzel hebben we een leuk onderkomen in een sportcoplex, vlak bij de start en met nog meer mazzel de overnachting van za. op zondag.Dan willen we graag naar de
4 daagse dienst en dat kan, nu we een gastvrije B en B hebben gevonden waar plek is.
Vrijdag hadden we de bruiloft van Rob en Verena, prachtige dag is het geweest met een enig avondfeest.
We hebben nog wat feestjes te gaan, Jeanet, Jose, Toos, Nick en Sanne, Joze, etentjes met Jan en Liesbeth, Wilma en Ralph en met de Costa-Rica-vrienden, we hebben nooit wat, vandaar dat we nu vanavond heerlijk thuis zijn en alle klusjes ff kunnen wegwerken en bijhouden.
Oja, ik ben aan het kijken om wat spaans te leren, met een clupje
ofzo iets, altijd praktisch om wat te weten in het spaans en niet alleen "No comprendo" te hoeven zeggen.
Tot over een paar weken, groetjes Ans Camino!