Vakantie - Reisverslag uit Hoorn, Nederland van ans zonneveld - WaarBenJij.nu Vakantie - Reisverslag uit Hoorn, Nederland van ans zonneveld - WaarBenJij.nu

Vakantie

Door: Ans

Blijf op de hoogte en volg ans

23 April 2013 | Nederland, Hoorn

Hallo Tredvolgers,

Ja, de vakantie is begonnen! Wat een bofkont ben ik, zo lang.......
Vandaag was de laatste werkdag, maar wat was het een leuke dag, ik trakteerde op appeltaart voor de dienst, maar er zijn veel mensen langs geweest en veel kaartjes gekregen, mooi en bijzonder zoals een ieder meeleeft.
Het echte werk kan starten, nog een paar dagen dan vertrek ik, als laatste van ons clupje. Vronie en Lex zijn al uitgezwaaid, René gaat vrijdag en ik ben de bezemwagen!
Alhoewel Vronie uit Bobeldijk is vertrokken voor 2800 km, ja, je leest het goed, zij zal begin AUGUSTUS aankomen in Santiago en René wandelt vanuit Lourdes naar St Jacob.
De laatste dingen doen, rommelen, relaxen, een wasje hier en een sopje daar, voetjes doen, kappertje, koppie hier en daar, en nog één x een borrel, deze is met buurtjes als laatste om dan zaterdagmorgen heel vroeg naar Rotterdam te gaan.
Gelukkig is het uitzoeken van wat wel en juist niet mee te nemen klaar, over en sluiten en niks meer toevoegen, rugzak is nu 9,5 kilo schoon aan de haak, daar ben ik blij mee en mogelijk strooi ik onderweg nog wat.
De "geluks breng op reis [brei]poppetjes engeltjes boeddha's schoentjes schelpen en andere verrassings kadootjes" hebben we eerlijk verdeelt, wat aan en in de tas en voor op de opleuk in de caravan, eerlijk is eerlijk, Engel gaat ook op tour.
Iedereen hartstikke bedankt voor alle leuke attenties, mailtjes en kaartjes, je wordt beloond met de verslagen!

Grote groet, Engel, even alleen thuis en Ans, bijna aan de wandel!

• 23 April 2013 - 23:05

José:

Yeah, het worden steeds minder nachtjes. Geniet ervan!!!

• 23 April 2013 - 23:29

Sylvia Huibers:

Ans,
    Ik ga je volgen heel veel succes en geniet er van tot nu nog elke dag contact met Vronie.
    Heeft Lex ook een site? Ik ben ook wel benieuwd naar zijn site. Ik lees het wel.

Gr sylvia Huibers

• 24 April 2013 - 08:10

Judith Bleeker:

Hallo Ans,

Ik heb je niet meer gezien maar wil je heel veel succes maar ook vooral plezier wensen. Geniet van alle momenten! Ik ga je volgen!

Gr. Judith

• 24 April 2013 - 08:56

Liesbeth:

heel veel plezier en heel veel succes!
    Ik volg je "op de voet" ;-)
    xx

• 24 April 2013 - 09:51

Miranda:

Hoi Ans,

Heel veel plezier en succes.
    ik zal je volgen hoor!

X Miranda

• 24 April 2013 - 11:20

Anneke Coevert:

Ans, we wensen je heel veel wandelplezier op je reis. En Engel, als je sels worre dan kom je maar een koppie halen. Gr. Dirk een Anneke Coevert.

• 24 April 2013 - 13:13

Se An :

Hoi Ans,

Ook voor jou is het bijna zover!
    Heel veel plezier!

• 24 April 2013 - 19:01

Floris:

Hoi Ans,
    Volgens mij ben je er helemaal klaar voor! Geniet ervan en ik ga je volgen!
    Groetjes, Florisx

• 25 April 2013 - 10:52

Ank:

Het wordt nu wel heel spannend Ans!!
    Ik wens je heel veel plezier en volg je op de voet!!!!!
    Doe voorzichtig!

• 25 April 2013 - 18:08

Marianne:

Ha die Ans Camino,
    Het wordt nu wel hèèl spannend hè! Na maanden van goede voorbereiding ga je dan zaterdag beginnen aan je langste wandeltocht ooit door jou gelopen. Ik weet zeker dat je van elke stap, nou ja, bijna elke stap ga genieten en ga je zeker volgen. Heb de route al uitgeprint en die hang ik ergens op, dus ik hou je in de gaten hoor! Ja, wij moeten hier de nodige km`s gaan maken voor onze tocht der tochten. Nou, daar maken we ook weer wat moois van hoor! Ans, het ga je goed, succes en plezier!! XX Marianne.

• 25 April 2013 - 18:48

Lex Bijlsma:

Ja Ans nu is het bijna zover. Zoals ik al elders schreef eerste moeilijke dag, maar nu de 2e al prachtig en weet nu al dat dit niet mijn laatste zal zijn.
    Genieten maar, naast het afzien.

Gr lex

• 26 April 2013 - 11:18

Carla Niggie:

hallo tante,
    eindelijk is het dan zo ver, morgen ben je om deze tijd al in Frankrijk
    Heeel veel plezier, niet te snel wandelen, gewoon super genieten
    Dikke knuf
    niggie Carla

• 26 April 2013 - 11:54

Ellen Timmer:

Ans,

Heel veel sterkte met deze zware tocht maar bovenal GENIET!!
    Ik ga je volgen via je reisverslagen.

liefs
    Ellen Timmer

• 26 April 2013 - 13:58

Bep Rood-Konijn:

Hallo Ans,

Heb jullie zondag gesproken bij Vronie, ik ben haar zus.
    Wens je veel wandel plezier en geniet van alles wat op je pad komt.
    Had Vronie net nog aan de telefoon, gaat goed...ook de voeten.
    Ga jou ook volgen, site staat al bij mijn favorieten.

groet Bep Rood

• 26 April 2013 - 17:56

Fred Woltjer:

Wat een prachtige uitdaging Ans!!
    Ik wens je veel succes en een behouden aankomst.

greetz Fred

• 26 April 2013 - 20:27

Joke Komen:

Ans wat ben jij een topper, hoop dat je voetjes hun best blijven doen.
    Succes daar, dit nemen ze je nooit meer af.

Groet Joke [Hema]

• 26 April 2013 - 20:39

Lia Meester - Wagenaar :

Hallo Ans.

Heel veel succes en een goede reis.Met veel wandel plezier geniet er van.
    Voor Engel ook succes voor het alleen zijn.

Gr. Lia xx

• 29 April 2013 - 19:50

Linda:

Hey lieve Ans,

Het is nu echt begonnen!

Wij wensen je een hele goede reis, succes en geniet!

Liefs André, Linda, Milan en Esmée

• 03 Mei 2013 - 20:38

Liese:

hoi Ans, wat super leuk dat je zo'n mooie wandeltocht gaat maken! succes en veel wandelplezier ... ik ga je volgen hoor (nou ja, niet letterlijk, hoewel het me wel een uitdaging lijkt); groetjes van Liese