Nog 75 dagen.....
Door: Ans
Blijf op de hoogte en volg ans
12 Februari 2013 | Nederland, Hoorn
Hier weer een stukje tekst van mij. Het laatste was op nog 100 dagen en zo is het nu nog maar 75 dagen, is een dag wel echt 24 uur en een week echt 7 dagen……………….
We vervelen ons geen moment en hebben het druk met van alles en nog wat, maar vooral toch het bezig zijn met “De wandeling”.
Er komt schot in alles, de wandelingen ver”lopen” prima, soms met backpack.
Vrijdag jl hebben Lex [goede collega en gaat een weekje voor mij uit] en ik de tassen van elkaar geinspecteerd en gekeurd wat wel en juist niet mee moet.
We zijn al aardig op “gewicht’. Ook hebben we samen zo’n 12 km gewandeld, het ging prima en met een goed tempo de pas er flink in gehouden.
In Egmond heb ik 2 dagen gewandeld, wat een boevenweer, daar is alle regen in gevallen wat we normaal de hele zomer krijgen, is dit alles wat er valt in 2013 of is het een voorteken?
Gekheid, ik heb er heel erg zin in en een bui meer of minder, het is dan zo.
Het schema voor mezelf houd ik zo’n beetje aan en probeer toch wel elke week min. 1x 25 km liefst 2x 25 km te wandelen, dan de kleine loopjes met Anja nog, dan moet het toch wel lukken. Regelmatig mail ik met Vronie, wissel tips en trucs uit en Lex spreek ik vaak op het werk, dan altijd wel even, hoe is dit of dat en andere belangrijke zaken.
Volgende week 4 dagen naar Limburg en hoop daar ook nog wat mooie en heuvelachtige kilometers te maken. Maar toch ook van de rust, de gezellige café’s en de behaaglijk verwarmde terrassen, met een heerlijk hapje en snapje te genieten!
In maart is er een Jacobusdag, ook altijd een mooie en waardevolle bijeenkomst.
16 Maart doe ik met de stille omgang mee. Voor de eerste keer, ben erg nieuwsgierig hoe dit is. Vanaf Heerhugowaard wandelend naar Amsterdam, daarna een hele stadswandelstocht, een heilige mis en dan met de bus terug, je hoort het van me!!
Inmiddels is er ook ingeschreven voor Nijmegen, 4x50km, maar voor het zover is………….zijn er al vele km gewandeld!
Ik plak er wat foto’s van de laatste tijd bij, voor het kleurige element van dit verslag, tot de volgende teksten!
Hasta Luego, Ans.
12 Februari 2013 - 23:08
Vronie:
Heerlijk om te lezen het wordt er zo echt van........... -
12 Februari 2013 - 23:12
Lex:
Weer een heel epistel Ans. Ik zal mij ook nog aanmelden voor de bijeenkomst in Alkmaar.
En nu maar trainen, trainen en trainen.
Gr. Lex -
19 Februari 2013 - 10:20
Bert Gorter:
Beste Ans,
Leuk je verslagen te lezen en aan je enthousiasme zal het niet schorten. Aan je voorbereidingen zal het niet liggen. Hoop verder dat je de vierdaagse van Nijmegen heel leuk zal vinden. Het is wel pittig hoor...die 50 km. Maar ook hier valt en staat het met een goede voorbereiding. Kampferspiritus en brede tape mee. In de hoop dat het weer natuurlijk niet te warm zal zijn. Ik ben bezig met voorbereidingen Camino Portugal. Ik denk dat ik de langste versie zal gaan lopen van ongeveer 950 km. En mogelijk nog een toetjes naar Finisterra. Ik denk 5 weken wandelen??? Hoop dat ik genoeg dagen gespaard heb en dat ik van mijn echtgenote groen licht krijg. Het is wel erg lang weg van huis, maar ik geniet er optimaal van. Nogmaals veel succes met de voorbereidingen en wellicht spreken we elkaar in Alkmaar bij de pelgrimsparade....
Groet
Pelgrim Jacob Elbertus. -
24 Februari 2013 - 12:11
Caminofransuitsittard:
Beste Ans,
Mocht je binnenkort nogmaals naar Limburg gaan kom dan gerust bij ons langs. Ik bied je als pelgrim de mogelijkheid aan om bij ons, te overnachten. Dat mogen ook meerdere nachten zijn!
Je vertrekt over 2 maanden, ik wens je een mooie reis toe!
bon camino